DDP-terapiakoulutukset > Becker-Weidman: DDP-peruskurssi

26.-29.10.2015: DDP-terapian peruskurssi

DDPDDP-peruskurssi, Tampere 26.-29.10.2015
Vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia DDP® traumaperäisen kiintymyshäiriön hoidossa

Dr. Arthur Becker-Weidman, USA & PT-Kustannus

Vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian, DDP:n, neljän päivän peruskurssi on tarkoitettu terapeuteille ja terapeuttista työtä tekeville, jotka työskentelevät eri yhteyksissä traumaperäisistä kiintymyshäiriöistä ja kompleksisista ihmissuhdetraumoista kärsivien lasten ja nuorten parissa. DDP on lyhenne sanoista Dyadic Developmental Psychotherapy, ”vuorovaikutteinen/kahdenvälinen kehityksellinen psykoterapia”. Daniel Hughes kehitti DDP:n traumaperäisten kiintymyshäiriöiden hoitamiseen, koska perinteiset terapiamenetelmät olivat varsin tehottomia. Arthur Becker-Weidman on vienyt sitä eteenpäin työssään. DDP pureutuu häiriön ytimeen, vaurioituneeseen kiintymysmalliin, joka estää uusien parantavien ihmissuhteiden tervehdyttävää vaikutusta. Siksi DDP kohdistuu kiintymysparikkiin, lapseen ja häntä hoitavaan aikuiseen/hoitaviin aikuisiin, jotta vääristyneet vuorovaikutusmallit voitaisiin korjata parantavissa tunnesuhteissa. Hoitavat aikuiset ovat aina avainasemassa ja siksi heidän terapeuttisia valmiuksiaan täytyy lisätä, koska arki tulee saada kuntouttavaksi.

Kurssi antaa osallistujille kokonaiskäsityksen DDP:stä ja sen käytöstä kiintymystraumojen hoidossa sekä valmiuden liittää tämä näyttöön perustuva tehokas hoitomuoto osaksi omaa terapiatyötä.

Koulutustunnit lasketaan hyväksi DDP Instituten (USA) ja Attachment-Focused Treatment Instituten terapeuttikoulutusohjelmiin. Nyt järjestettävä neljän päivän kurssi on uusien DDP-vaatimusten mukainen.

Osallistujilta vaaditaan perustiedot lapsen kehityksestä, kiintymysteoriasta ja traumateoriasta. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Osallistujille suositeltavaa luettavaa ennen peruskurssia:

Voit tilata PT-Kustannuksen kirjoja itsellesi tästä >

Syksyn peruskurssille ilmestyy suomeksi myös:


Koulutus koostuu luennoista, autenttisista terapiatallenteista, harjoituksista ja demonstraatioista sekä osallistujien kysymyksistä ja keskustelusta. Kurssin aikana osallistujat:

Ohjelma

Ma 26.10. – to 29.10.2015  |  Kurssipäivien ohjelma

Aikataulu: Päivät alkavat klo 8.30 ja loppuvat klo 16.30, paitsi torstai jolloin lopetamme klo 15.30.

Koulutustila:
Scandic Hotel Rosendahl, kokoustilat

Kurssipäivien sisältöjä:

Koulutuksen pääkieli on englanti, joten riittävä englannin kielen ymmärtäminen tarvitaan. Englanniksi ei itse tarvitse puhua, vaan kysymyksiin ja keskusteluun saa tulkkausapua.

Lämpimästi tervetuloa koulutukseen!

Pirjo Tuovila Arthur Becker-Weidman
Kehityksen ja kasvatuksen erikoispsykologi, PsL
Theraplay®-terapeutti ja –kouluttaja
DDP®-terapeutti
DDP-terapeutti, -konsultti ja -kouluttaja, PhD
Attachment-Focused Treatment Institute
Center for Family Development, New York

Sivun alkuun

Lisälähteitä aiheesta:

Sivun alkuun