DDP-koulutukset > Hughes: DDP-peruskurssi

5.-7.10.2011: Auta lasta kiintymään

DDP-peruskurssi, Tampere-talo 5.-7.10.2011
Auta lasta kiintymään
Vuorovaikutteinen kehityspsykoterapia, DDP®, traumaperäisen kiintymyshäiriön hoidossa

PT-Kustannus & Dr. Daniel A. Hughes, USA

Tämä kolmen päivän vuorovaikutteisen kehityspsykoterapian, DDP:n, peruskurssi on tarkoitettu niille terapeuteille ja terapiatyötä tekeville, jotka työskentelevät eri konteksteissa traumaperäisistä kiintymyshäiriöistä ja kompleksisista ihmissuhdetraumoista kärsivien lasten ja nuorten parissa. DDP on lyhenne Dr. Daniel Hughesin kehittämästä Dyadic Developmental Psychotherapy´sta. Hän kehitti DDPn traumaperäisten kiintymyshäiriöiden hoitamiseen, koska perinteiset terapiamenetelmät olivat varsin tehottomia. DDP pureutuu häiriön ytimeen, vaurioituneeseen kiintymysmalliin, joka estää uusien parantavien ihmissuhteiden tervehdyttävää vaikutusta. Siksi DDP kohdistuu kiintymysparikkiin, lapseen ja häntä hoitavaan aikuiseen/hoitaviin aikuisiin, jotta vääristyneet vuorovaikutusmallit voitaisiin korjata parantavissa tunnesuhteissa. Hoitavat aikuiset ovat aina avainasemassa ja siksi heidän terapeuttisia valmiuksiaan täytyy lisätä koska arki täytyy saada kuntouttavaksi.

Kurssi antaa osallistujille kokonaiskäsityksen DDP:stä ja sen käytöstä kiintymystraumojen hoidossa sekä valmiuden liittää tämä näyttöön perustuva tehokas hoitomuoto osaksi omaa terapiatyötä.

Osallistujilta vaaditaan perustiedot lapsen kehityksestä, kiintymysteoriasta ja traumateoriasta. Henkilöt, jotka ovat osallistuneet Daniel Hughesin tai Arthur Becker-Weidmanin kahden päivän seminaareihin aikaisempina vuosina 2006, 2008 tai 2010 tai jotka osallistuvat nyt Daniel Hughesin seminaariin lokakuussa 2011, ovat etusijalla. Osallistujamäärä on rajoitettu.

Osallistujia kehotetaan lukemaan ennen peruskurssia:

Voit tilata kirjat itsellesi tästä >

Koulutus koostuu luennoista, autenttisista terapianauhoista ja demonstraatioista.
Kurssin aikana osallistujat

Ohjelma

Ke 5.10. – pe 7.10.2011  |  Kurssipäivien ohjelma

Aikataulu: Päivät alkavat klo 8.30 ja loppuvat klo 16.00, paitsi perjantaina 7.10. lopetamme klo 15.30. Koulutustila: Tampere-talo, Yliopistonkatu 55, ks. www.tampere-talo.fi

Koulutuksen pääkieli on englanti, joten riittävä englannin kielen taito tarvitaan.

Lämpimästi tervetuloa Tampereelle!

Pirjo Tuovila Daniel A. Hughes
Kehityksen ja kasvatuksen erikoispsykologi, PsL
Theraplay®-terapeutti ja –kouluttaja
DDP®-terapeutti
Kliininen psykologi, PhD
Psykoterapeutti
Kirjailija

Sivun alkuun

Lisälähteitä aiheesta:

 
Sivun alkuun